Cafés


Kompaan

()


Maak je klaar voor een knallend begin van het nieuwe jaar met de Kompaan The Rebel Alliance – Strata Wars III !

Na het succes van vorig jaar, is het tijd voor het volgende The Rebel Alliance bier. Een eenmalig brouwsel op fust van Kompaan speciaal gebrouwen voor onze Alliantie Cafés, super exclusief dus!

The Rebel Alliance betreft een serie waar de brouwers hun brouwskills en creativiteit in kwijt kunnen met als resultaat meerdere indrukwekkende, intens hoppige IPA bieren.

STRATA WARS III

Het resultaat is een prachtige Double IPA van 7,5% met aroma’s van tropisch fruit én toetsen van aardbei, mango en passievrucht. Een echte allemansvriend, met een toegankelijke alcoholpercentage en een milde, fruitige bitterheid.

Noot van de brouwer: “Strata Wars III – The Rebel Alliance is het derde bier dat we maken met Strata hop. Dit bier is een allemansvriend geworden, met een toegankelijk alcoholpercentage van 7,5% en een milde, fruitige bitterheid.

Toetsen van aardbei, mango en passievrucht zullen je tegemoet komen bij de eerste slokken van dit bier, afkomstig uit ruim gebruik van El Dorado, Simcoe en uiteraard, Strata. De troebele, bleke kleur past geheel in de trends van het huidige bierlandschap en zal ook niet misstaan op de toog van de verschillende cafés. Het gebruik van esterische gist gaat zorgen voor een prettig aroma van tropisch fruit met een vleugje banaan, perzik en abrikoos.


Afbeelding uitgelicht cafe

 

Adres
Telefoon

E-mail

Website

 

Openingstijden

 

Bieren

Tapbieren

Flesbieren