Cafés


Baxbier

()


Over Baxbier brouwerij Groningen:

Baxbier Brewery werd in 2014 opgericht door twee wielervrienden. Wat uit nieuwsgierigheid en hobby begon, nam al snel serieuze vormen aan. In 2016 werd de eigen brouwerij geopend, en inmiddels zijn bieren als Kon Minder, Abel’s Ale, Abbey Rave en Koudvuur (inter)nationaal verkrijgbaar en in de prijzen gevallen. Een jong, enthousiast team van 21 mensen is elke dag bezig om innovatieve bieren te ontwikkelen, vaak met veel hop of een leuke twist. Daarnaast is er ons Proeflokaal waar je heerlijk kunt eten, aan het water kunt zitten en waar veel evenementen georganiseerd worden. Baxbier staat bekend om de liefde voor spelen en experimenteren, ons motto is niet voor niks: Seriously Playful.

 

 

 

 
Bij de leden van ABT cafés zijn diverse van onze bieren te verkrijgen in de maand Juli.
 
Als special release hebben wij de Bandwagon 423 gebrouwen een New England Double IPA (8.2%)
De 9e release in onze Bandwagon Serie van New England Double IPA´s! Een knalgele, hazy new england double ipa gebrouwen met veel haver voor een zijdezacht mondgevoel. In de Whirlpool hebben we Falconers Flight gebruikt, en in de dubbele dryhop een spannende mix van Citra, Mosaic de Australische top hop Galaxy en Crypop!
Verwacht enorme aroma’s van passievrucht, tropisch fruit en citrus knallen uit het blik. De 8,2% alcohol is goed verstopt, dus zoek een lekker plekje op het terras in de zon en genieten maar!

Afbeelding uitgelicht cafe

 

Adres
Telefoon

E-mail

Website

 

Openingstijden

 

Bieren

Tapbieren

Flesbieren