Cafés


Corndog met bier

()


Ingrediënten
4 kipchorizoworsten
395 g mais in blik
2 middelgrote eieren
9 el tarwebloem
2 tl maizena
4 el Amerikaanse barbecuesaus
75 g winterpeen

Recept

Doe de worsten in een pan met water en kook 10 min. Laat ondertussen de mais uitlekken en pureer met de staafmixer in een kom. Splits de eieren, het eiwit wordt niet gebruikt. Meng de bloem, maizena, eidooiers en peper en zout door de maispuree.
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Dep de worsten droog en rijg door elke worst in de lengte een satéprikker. Houd een paar centimeter vrij om het stokje vast te pakken. Bestrooi de worsten met de bloem en bedek met behulp van een lepel rondom met het maisbeslag. Leg de worsten op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ca. 25 min. in de oven en draai de worsten elke 5 min. een stukje, zodat ze rondom bruin en gaar worden. Schil ondertussen de winterpeen en rasp. Leg op elk bord een stukje paprika en verdeel hierover de peen. Leg er een corn dog naast. Serveer de saus erbij.


Afbeelding uitgelicht cafe

 

Adres




Telefoon

E-mail

Website

 

Openingstijden

 

Bieren

Tapbieren

Flesbieren